21jan

Imala sam klijentkinju koja je godinama tolerisala brak koji je nikada nije činio srećnom, i na kraju bila ostavljena zbog druge žene.

Za godinu dana ugojila se devetnaest kilograma. Ispričala mi je kako danima i noćima zamišlja scenu u kojoj bivšem mužu u najvećem afektu izgovara sve ono što je godinama osećala, kako ga čupa za kosu, grebe i sve vreme viče svoja osećanja.

Međutim, nije ovaj bes bio okidač njenih kilograma.

Okidač je bio jedan drugi bes – BES NA SEBE, jer je znala, i ništa nije preduzela da se izbori za svoju sreću celu deceniju ranije.

Kvantna medicina je pokazala da svaka emocija ima svoju frekvenciju. Na toj frekvenciji takođe se nalaze I neki organi I žlezde koje luče hormone. Kada forsiramo neko osećanje – tuga, bes, briga, strah – mi zapravo talasamo jedan segment svog organizma ( frekvenciju po kvantnoj medicini, ili slično – meridijan, po akupunkturi).

Zato ne čudi što su kod ove dame jetra I žučna kesica radile smanjenim intenzitetom, tetive se usijavale, a očni pritisak skakao (bes) I što je debelo crevo otežano evakuisalo otrove iz organizma dok je koža postajala sve tanja I sivlja (tuga).

Sa druge strane, kortizol je carovao svakodnevno u njenom telu, iscrpljivao minerale, doveo do malapsorpcije creva zbog koje minerali nisu mogli da se vrate u telo…a upravo ti minerali su sastavni deo enzima koji vare hranu…I tako u krug, metabolizam je postojao sve lenjiji i usporeniji, i iako nije povećavala hranu – nastavila je da dobija kilograme.

Radile smo tri ciklusa detoksikacije, ishranu, imunitet, hormone, četvrti korak programa Tvoja ishrana – Tvoj put…ubacile smo kvantnu stimulaciju metabolizma, jetre, bubrega, čak sam je “oterala” I kod kiropraktičara :)…

Zaita nije bilo lako.

Kada sam je za potrebe ovog bloga pitala šta joj je najteže palo, rekla mi je – da oprosti sebi.

Put do idealne kilaže uvek je put ličnog razvoja.

Poenta regulisanje ishrane je rad na emotivnim okidačima koji nam dupliraju porcije.

Uvek ćemo izgledati tačno onako koliko smo načisto sa svojim osećanjima i načinom na koji ih ispoljavamo.

Ostavite odgovor