ZVANIČNA BIOGRAFIJA

ZVANIČNA

BIOGRAFIJA

verica djokic44

Verica Đokić je nutricionista, registrovani praktičar kvantne medicine, sertifikovani poznavalac prirodne medicine, sertifikovani i registrovani praktikant američke metode WingWave (coaching emocija) licenciran od strane Instituta “Besser-Siegmund” iz Hamburga, japanske metode Miostatik test, Autogenog treninga, Byol meridijana, Su-jok terapije, Ultracouching tehnika za promenu ograničavajućih uverenja, poznavalac veganske i vegetarijanske ishrane ….Trenutno radi na daljem usavršavanju iz oblasti kvantne medicine i kineske tradicionalne medicine.

Paralelno je završila još jedan državni fakultet Univerziteta u Beogradu – FPN a deo školovanja je provela u Američkoj akademiji na Kipru (Cyprus – Larnaca).

Ona je stručnjak za promenu načina razmišljanja o ishrani, telu i zdravlju, medijska ličnost, autor, motivacioni govornik, filantrop i humanitarac.

Idejni je tvorac i osnivač  TRANSFORMATIVNOG NUTRICIONIZMA – inovativne nutricionističke platforme koja posmatra ishranu kao smernicu za lični razvoj, transformaciju tela, i hrabre životne promene.

Kvalitet njenog rada prepoznalo je i do sada objavljivalo više od 60 TV stanica u našoj zemlji i okruženju među kojima i RTS1, TV PRVA, TV PINK, TV HAPPY, STUDIO B, … (više)

Objavljivana je kao kolumnista i saradnik u svim važnijim dnevnim novinama, magazinima i portalima kao što su ALO!, Blic, Kurir, Blic žena, RYL… (više)

U okviru Transformativnog nutricionizma razvija program  TVOJA ISHRANA – TVOJ PUT  koji kombinuje kvantnu medicinu, nutricionizam i brojne tehnike i metode za otkrivanje i rešavanje psihosomatskih uzroka.

 

Posebna sfera njenog interesovanja je i pravilan prelazak na vegetarijansku i vegansku ishranu koji podrazumeva postepeno metaboličko i psihološko prilagođavanje, kao i detaljnu edukaciju o neophodnom kombinovanju, unosu i pripremi namirnica.

 

Autor je više programa detoksikacije, i to: ishranom, sokovima, klasičnom i homeopatskom hidrokolon terapijom, terapijama kvantne medicine i međusobnim kombinovanjem svih ovih metoda radi postizanje najefikasnijih i personalizovanih rešenja.

 

 

slike galerija (8)

Njeni klijenti do sada su bili iz najrazličitijih poslovnih sfera iz zemlje i inostranstva, cele porodice kao i korporativni klijenti.

verica djokic

Oprobani je motivacioni govornik koji sa lakoćom prenosi svoje znanje i iskustvo. 

Verica upravo radi na svojoj trećoj knjizi, a prvom štampanom izdanju dok su prve dve: „5 emocija koje vode u gojaznost“ i „Tvoja ishrana – Tvoj put“ objavljene on-line.

Živi i radi u Beogradu.