Verica Đokić

Verica Đokić je nutricionista, registrovani praktičar kvantne medicine pri Ministarstvu zdravlja, sertifikovani praktikant Kineske tradicionalne medicine i Homeopatije pri Ministarstvu zdravlja, Ajurvede, registrovani praktikant američke metode WingWave (coaching emocija) licenciran od strane Instituta “Besser-Siegmund” iz Hamburga, Su-jok terapije licenciran od strane International Sujoc Associacion (ISA), japanske metode Miostatik test, Autogenog treninga, Byol meridijana…

Ona je licencirana za čišćenje emocionalnih trauma, promenu ograničavajućih uverenja i druge aspekte ličnog razvoja metodama klasične psihoterapije, NLP Sistema, i alternativnih pristupa.

Poznavalac je prirodne medicine sertifikovan od strane “The center of natural science”, Sacramento – Kalifornia.

Paralelno je završila još jedan državni fakultet Univerziteta u Beogradu – FPN a deo školovanja je provela u Američkoj akademiji na Kipru (Cyprus – Larnaca).

Kvalitet njenog rada prepoznalo je i do sada objavljivalo više od 60 TV stanica u našoj zemlji i okruženju među kojima i RTS1, TV PRVA, TV PINK, TV ZDRAVLJE, HAPPY, STUDIO B…

Objavljivana je kao kolumnista i saradnik u svim važnijim dnevnim novinama, magazinima i portalima kao što su ALO!, Blic, Kurir, Blic žena…
Prepoznatljiva je po besprekornim rezultatima svog rada u zemlji i inostranstvu, bilo da je reč o pojedincima, porodicama ili kompanijama koje vode računa o zdravlju zaposlenih.

Njen pristup ishrani je potpuno autentičan i zasniva se na postavci da svaki višak kilograma i zdravstveni problem ima psiho- emotivni uzrok. Ona doživljava čoveka kao psiho – fizičko-emocionalno-energetsku celinu, i tome podređuje ceo svoj rad.

Vlasnik je “Centra Verica Đokić” gde aktivno primenjuje analize i terapije kvantne medicine i homeopatije, kao i psihosomatske metode koje, uz ishranu, dovode do vitalnosti, vitkosti I unutrašnjeg mira.

“Ishrana je samo vrh ledenog brega. Naši kilogrami nisu posledica hrane koju smo uneli, nego RAZLOGA ZAŠTO JESMO. Dok ne rešimo uzrok, kilogrami će se stalno vraćati”, jedan je od njenih citata.

Prepoznata po svojoj toplini, srdačnosti i altruizmu, zapaženi je i traženi predavač i motivacioni govornik.

Upravo završava svoju prvu knjigu koja će uskoro biti objavljena.

Živi i radi u Beogradu.

Biografija