ZVANIČNA BIOGRAFIJA

ZVANIČNA

BIOGRAFIJA

verica djokic44

Verica Đokić je poznavalac i praktikant kvantne medicine, tradicionalnog i alternativnog nutricionizma, prirodne medicine, registrovani praktikant američke metode Wingwave, japanske – Miostatik test,  sertifikovani praktikant ultracouching tehnika za promenu ograničavajućih uverenja i Autogenog treninga, poznavalac veganske i vegetarijanske ishrane, Byol meridijana, Su Jok terapije…

 

Trenutno radi na daljem usavršavanju iz oblasti kvantne medicine, ajurvede i akupunkture.

 

Ona je stručnjak za Transformaciju ishrane, tela i psihosomatskih uzroka, medijska ličnost, autor, motivacioni govornik, filantrop i humanitarac.

Obrazovanje iz oblasti nutricionizma započela je iz ličnih razloga, već posle srednje škole. Paralelno je završila FPN, Univerziteta u Beogradu zbog kojeg je njena karijera vro brzo počela na BKTV a potom i na RTS1 gde je radila kao TV lice i autor rubrika o zdravoj ishrani. Uskoro je shvatila da je rad sa ljudima i nutricionizam poziv u kojem pronalazi svoju svrhu zbog čega napušta TV i posvećuje se ozbiljnoj stručnoj nadogradnji iz ove oblasti.

 

Verica je idejni tvorac i osnivač  TRANSFORMATIVNOG NUTRICIONIZMA – inovativne nutricionističke platforme koja posmatra ishranu kao smernicu za lični razvoj, transformaciju tela, i hrabre životne promene.

Kvalitet njenog rada prepoznalo je i do sada objavljivalo više od 60 TV stanica u našoj zemlji i okruženju među kojima i RTS1, TV PRVA, STUDIO B, … (više)

Objavljivana je kao kolumnista i saradnik u svim važnijim dnevnim novinama, magazinima i portalima kao što su ALO!, Blic, Kurir, RYL… (više)

U okviru Transformativnog nutricionizma razvija program  TVOJA ISHRANA – TVOJ PUT  koji kombinuje kvantnu medicinu, nutricionizam i brojne tehnike i metode za otkrivanje i rešavanje psihosomatskih uzroka.

 

Posebna sfera njenog interesovanja je i pravilan prelazak na vegetarijansku i vegansku ishranu koji podrazumeva postepeno metaboličko i psihološko prilagođavanje, kao i detaljnu edukaciju o neophodnom kombinovanju, unosu i pripremi namirnica.

 

Autor je više programa detoksikacije, i to: ishranom, sokovima, klasičnom i homeopatskom hidrokolon terapijom, terapijama kvantne medicine i međusobnim kombinovanjem svih ovih metoda radi postizanje najefikasnijih i personalizovanih rešenja.

 

 

slike galerija (8)

Njeni klijenti do sada su bili iz najrazličitijih poslovnih sfera iz zemlje i inostranstva, cele porodice kao i korporativni klijenti.

verica djokic

Ostvaruje uspešnu saradnju sa fitness i SPA centrima, restoranima, estetskim klinikama…

 

Oprobani je motivacioni govornik koji sa lakoćom prenosi svoje znanje i iskustvo. 

 

Verica upravo radi na svojoj trećoj knjizi, a prvom štampanom izdanju dok su prve dve: „5 emocija koje vode u gojaznost“ i „Recepti uz Tvoj put“ objavljene on-line.

 

 

Živi u skladnoj i stabilnoj porodici u Beogradu.