Moja Priča

Uvek ćemo izgledati, i biti zdravi, tačno onoliko koliko smo načisto sa svojim osećanjima, i načinom na koji ih ispoljavamo.
moja-prica3

Kako sam stigla dovde?

Odavno sam shvatila da ishrana nije samo brojanje kalorija i kilograma, čak ni sadržaj tanjira nije najbitniji. Kilogrami nisu posledica hrane koju smo uneli nego razloga zašto jesmo. Oni su posledica načina na koji doživljavamo sebe, život koji smo za sebe napravili, kako se odnosimo prema stresu, porodičnim I drugim odnosima, usponima, padovima, okolnostima na koje možemo i ne možemo da utičemo.

Hrana koja biramo I njena količina nikada nisu “slučajne”. Niko nije bio zaista toliko gladan da se ugoji deset, dvadeset , trideset…kilograma.

Ukoliko nam ne uspeva da držimo neke dijete ili budemo dosledni ishrani za koju znamo da je dobra za nas, nije to pitanje discipline, i toga da “nisam karakter”. Odgovor leži na dubljem nivou ličnosti, gde hara osećaj krivice, manjak samopouzdanja ili ljubavi prema sebi, potiskivanje emocija, neizgovorene reči…

Hrana najčešće nema ulogu da nahrani telo, nego – dušu.

Na tom mestu se i rešava.

Svaki kilogram viška ili manjka, i hrana koju biramo uvek odražava neki disbalans UNUTAR NAS: emotivni, fizički, psihološki… Može on biti prisutan u nekoj životnoj fazi ili biti naša dugoročna realnost, međutim istina se uvek vidi na vrhu naše viljuške.

Ako ne rešimo uzroke – kilogrami će se uvek vraćati. Zato se danas u osnovi mog rada nalazi kvantna medicina koja posmatra čoveka kao sveobuhvatnu celinu fizičkog tela, psihe, emocija i energije, potom psihosomatika zasnovana na neuronauci i epigenetici (više u Biografiji o metodama i tehnikama koje se primenjuju) i ishrana prilagođena zdravlju, ciljevima i životnim okolnostima svakog pojedinca.

Tako je I nastala ova autentična nutricionistička platforma koju sam godinama brižljivo stvarala, a koja prati emocionalne, zdravstvene i energetske potrebe čoveka 21. veka.

Nije poenta smršati, nego promeniti odnos prema hrani – I sebi.

potpis

Moja Priča