31jan

Imala sam klijenta vrlo nabusitih pokreta,  koji je umarširao u ordinaciju, odsečno, sa dva telefona u rukama.. Insistirao je da odmah pređemo na dijetu  koja će mu „smanjiti obim stomaka i bol u želucu, da „ne gubim vreme“  jer u „pozadini“ njegovih kilograma – nema ničega.

Ipak, bilo je. Uvek ima. To što odbijamo da vidimo– ne znači da ne postoji.

Ljutnja ili bes  spadaju u osnovnu emociju čoveka, sa kojom se rađamo baš kao i sa ostale četiri (radost, briga, tuha, strah).  Ona nam je potrebna kao odgovor na određene situacije. Ipak kada ta situacija prođe – i ovo osećanje treba da prođe.

Nagomilani ili konstantan bes remeti ravnotežu našeg organizma. On znači – konstantno lučenje stresnih hormona koji dalje dovode do kočenja probavnih enzima, malapsorpcije creva, porasta krvnog pritiska, pada metabolizma i imuniteta i brzo taloženje kilograma. Znači i razdražljivost, neumerenost, nedostatak strpljenja.

Sa razlogom sam pitala našeg klijenta za oči i bolove u mišićima (tačnije tetivama) jer mi je od samog početka bilo jasno da nema problem sa želucem, nego sa – jetrom.

Sve kod njega ukazivalo je na poremećaj nivoa besa, a posledice su upravo jetra, oči i tetive. Ukoliko se ništa ne preduzme – u sledećoj fazi problem se širi ka srcu i krvnim sudovima.

Zato smo odatle i krenuli.  Uradili smo detoks creva, uključili hidrokolon terapiju, uveli zeolit, glinu, aktivni ugalj, matični sok aronije i pšenične trave. Posle creva sledilo je mučno čišćenje jetre.

Ponovili smo tri ciklusa.

Ishranom smo radili na poravnjanju šećera jer ravnomerna i stabilna energija iz hrane balansira hormone stresa u velikoj meri.

Sve procese pratili smo terapijama kvantne medicine  i masažom,  i nakon svega dva meseca izbacili 12 kilograma vode, toksina i masnih naslaga.

Što se besa tiče – nisam dobila dozvolu da pišem o tome. Poštujem. Ali, reći ću ovo – u životu nas najviše razboljevaju , ne emocije koje najduže traju, ne ni one najjače, nego one koje – potiskujemo.

To je suština.

Ostavite odgovor