05jun

Imala sam čast da u svojoj ordinaciji ugostim mnoge poznate dame.Različitih su godina, stavova i razloga zašto su tu…

Međutim sve one imaju nešto zajedničko – neopisivu čar pojave kojom u sekundi obasjaju prostoriju u koju uđu i zasene nas ostale.

Kroz razgovore koje smo prolazile na putu do savršene figure, saznavala sam njihove najtananije emocije i otkrivala sasvim druga lica od onog koje sam viđala u novinama, televiziji i prvi put na mojim vratima.

OVAJ BLOG JE POSVEĆEN MLADOJ TALENTOVANOJ PEVAČICI KOJA SE ISTAKLA U TAKMIČENJU TALENATA I VRLO BRZO VINULA KA SAMOM VRHU.

Čvrsto verujem da će godine pred njom potvrditi ovaj smer.

Kada smo se upoznale bila je nervozna, napeta i veoma otečena usled neredovne ishrane i zadržane vode u organizmu. Prelazile smo dug i komplikovan put – usklađivanje metabolizma poremećenog noćnim radom, neredovnim snom i obrocima, dovođenje figure u red i na kraju do uspostavljanja ritma individualne ishrane koja prija samo njoj, uklapa se u samo njen život i prati potrebe samo njenog organizma.

Na tom našem putovanju imale smo nekoliko kriznih faza – jednu zbog svađe sa partnerom, jednu zbog pesme koja je bila namenjena njoj, a završila kod koleginice…

ALI NAJVAŽNIJA KRIZA SA KOJOM ĆE MORATI DA ŽIVI I IZNOVA SE BORI SVAKI PUT, NOSI POTPIS – NJENE MAJKE.

Sačuvaćemo detalje životne priče naše lepe dame, ali ono što možemo reći je da:

RODITELJI MOGU DA NAM PRUŽE SAMO ONU ŠIRINU KOJU I SAMI IMAJU, DA NAS NAUČE SAMO ONOME ŠTO I SAMI ZNAJU, DA NAS USMERAVAJU NA PUTEVE KOJIMA SU SAMI PROŠLI.

Nekada to jednostavno nije dovoljno, i ne mora da bude…

Ne treba da osećamo krivicu ukoliko smo izrasli u bolje ili uspešnije ljude.

Važno je prihvatiti da nisu svi roditelji u stanju da se pomire sa tim.

Važno je prihvatiti da su i oni samo ljudi i da su za nas sasvim dovoljno učinili time što su nas doneli na ovaj svet.

JER KADA TO ZNAMO, NA DOBROM SMO PUTU DA POSTIGNEMO UNUTRAŠNJI MIR.

Samo hrabri među nama usuđuju se da grade sopstvene puteve, pomeraju granice, razvijaju svoje potencijale i probijaju sve stege koje ih u tome sprečavaju.

Čak i ako je jedna od njih – roditeljska ljubav.

(ps. u tekstu nisu pomenuti svi oni divni roditelji čija ljubav pokreće sve lepo u našim životima, njih ovoga puta samo ljubazno pozdravljamo)

Ostavite odgovor