21jan

Imala sam klijentkinju koja je u toku dana imala besprekorne obroke – sve dok ne padne noć. Onda bi ustajala, otvarala frižider i jela sve što joj „padne pod ruku“. Kilogrami koje je počela da gomila bacali su je u očaj, i – tako smo se srele.

Šta je u stvari bila suština njenog problema – osećaj da mora da bude SAVRŠENA da bi bila prihvaćena, voljena,  “dovoljno dobra”.

Najteži su pritisci koje namećemo sami sebi, naročito zato što su uglavnom nerealni. Treba da znamo da oni nikada neće proći neopažano našem telu, jer svaki emotivni disbalans narušava naše zdravlje na određeni način I u određenoj meri.

Hrana I noćno jelo su bili njen unutrašnji bunt, vapaj, prozor u slobodu, olakšanje, udisaj…

Otkrivanje UZROKA je uvek početak., tako smo počele I nas dve. Ona ih uopšte nije bila svesna.

Uhvatile smo nit – kako je I kada sve počelo ( ne možemo baš ovde sve da kažemo J)

Paralelno smo kvantnom medicinom uradile dijagnostiku a potom I stimulaciju metabolizma, stečenih intolerancija, detoksikacije I antistres.

Ishrana je prilagođena potrebama organizma, imuniteta, stabilnoj energiji koja ne daje potrebu za slatkišima I dodatnom energijom uveče.

Umirile smo insulin I podstakle melatonin za bolji san.

Primenjujemo program “Tvoja ishrana – Tvoj put” I uskoro ulazimo na korak broj pet.

***

Naša ishrana krije sve naše tajne. Umesto da gledamo svoj tanjir i sudimo mu, treba da otkrijemo šta nam to poručuje I da se suočimo sa tim.

Kada to promenimo – tanjir će se onda promeniti sam.

Ostavite odgovor