21jan

Zato što mi je samo ona omogućila da primenim:
1.HOLISTIČKI PRISTUP – dakle, da svaku osobu vidim i doživim kao celinu. Ako nekoga boli glava, veoma moguće da ima hroničan gastritis, ako nekoga boli kuk – verovatno ima problem sa debelim crevom…A onda sve to ima još jedan dublji nivo a to je:

2. PSIHOSOMATIKA. Kvantna medicina je konačno dala objašnjenje, dokaze i način kako bilo koje duševno, intelektualno , emotivno stanje koje „izađe iz balansa“ utiče na naše zdravlje. Ova priča jeste malo duža i pričaću je iz mnogo delova, ali ukratko to zvuči ovako: Svi znamo kako izgleda dijagram EKG, zar ne. Svako „brdašce“ na toj izlomljenoj liniji jeste frekvencija rada određenog organa (bubrezi, pluća.. i najveći bregić – srce). Znači, još odavno se zna da svaki organ ima svoju neku frekvenciju rada koja se smatra ogledalom zdravog funkcionisanja. Odskakanje na dole ili na gore, bilo na dijagramu EKG-a ili danas na savremenim aparatima kvantne medicine kao što je npr ovaj moj – znači da je funkcionisanje organa poremećeno.
E sada, kao što svaki organ ima svoju frekvenciju – isto tako ima i određeno osećanje.
(biće više telkstova na tu temu). OSEĆANJA I ORGANI KOJI IMAJU ISTU FREKVENCIJU UZAJAMNO UTIČU JEDNI NA DRUGE, RAZBOLJEVAJU SE I – OZDRAVLJUJU.

3. ISHRANA. Hranu oko nas treba posmatrati kao neke hmmm…energetske čestice napriimer koje mogu da nam – daju energiju, oduzimaju energiju i – razboljevaju. Na nama je da izaberemo.
Hrana treba da se unosi u skladu sa principima kvantnih namirnica (to je zapravo „superhrana“ – malo poznatiji naziv). Ove namirnice se bore protiv svih pet vrsta slobodnih radikala, daju energiju koja se lako apsorbuje kroz zidove creva, deluje pozitivno na neurotransmitere (biće reči) , ne oduzima vitalnu energiju da bi se svarila, niti zahteva da se krv iz glave sliva u stomak pa da nam se spava i gubimo radni elan posle obroka…
Hrana treba da bude prilagođena svakom segmentu organizma : psiho, fizičko, emotivno, zdravstveno..i da bude uklopiva u svakodnevnicu.

NIJE INDIVIDUALNA ISHRANA ona koja se „prepiše“ na osnovu BMI, masnoće i mišića u telu, i kilograma koje želimo da izgubimo – INDIVIDUALNA ISHRANA JE – HOLISTIČKA ISHRANA koja obuhvata uzroke, posledice, prevenciju i koja utiče povoljno na sve aspekte našeg tela, zdravlja i unutrašnjeg mira, a ne samo brojke na vagi.

Ostavite odgovor