12sep

Sve u našem telu podleže zakonima punjenja i čišćenja…pluća se pune i prazne vazduhom, srce kapima krvi, mišići imaju svoje kontrakcije..Imamo faze budnosti i sna, davanja energije i odmora…I naše zdravlje podleže balansu tj fazama detoksikacije – čišćenja, i imunizacije – punjenja…

PA IPAK, PRIČA O NAMA NIKADA NIJE TAKO JEDNOSTAVNA, JER MI NISMO SAMO TELO, ORGANI I NJIHOVO FUNKCIONISANJE. MI NISMO SAMO ĆELIJE I NJIHOV METABOLIZAM. MI SMO CELINA. HOLISTIČKA. MAGIČNA I SAVRŠENA.

Čine nas emocije, psiha, energija i fizička struktura.

PERIODI „ČIŠĆENJA“ I „ PUNJENJA“ NISU SAMO STANJA TELA, NEGO I DUŠE, I MORAMO IH OSLUŠKIVATI UKOLIKO SEBI ŽELIMO MIR.

Faze čišćenja dolaze posle neuspelih veza, poslova, životnih faza kojima nismo zadovoljni i svakog drugog razočarenja. One traže od nas preispitivanje, prepoznavanje, preboljevanje i otpuštanje.

Tek kada to prođemo možemo ući u novu fazu – onu gde se „punimo“ novom stvaralačkom energijom, verom, poletom, i inspiracijom.

Ukoliko ne prođemo do kraja fazu čišćenja, principe iz prošlosti uvlačimo u naše buduće dane i bukvalno ponavljamo nove cikluse na stari način. Tada nam se ponavljaju slični ljudi, procesi i nažalost – ishodi.

ZAČARANI KRUGOVI NE POSTOJE. DOK IH SAMI NE NAPRAVIMO.

Vreme traje. Ima ga. I u njemu mesta za svaki milimetar naše duše koji treba da se opruži.

Sve ove lekcije ispisalo je davno naše telo, a sudbine koje gledamo , o kojima slušamo i koje živimo govore o tome da li smo ih savladali.