15avg

Bojana Kesić

Ja sam pobornik zdravog života ishrane koliko je to moguće u današnje vreme i uvek se oduševim kada imam sagovornike koji to promovišu. Zanimljiv mi je i za mene novi Holistički pristup. Tako je i u umetnosti Pogotovo mi se sviđa kvantna medicina
Smatram da se generalno ovakom načinu života lečenja razmišljanja u medijima ne posvećuje dovoljno pažnje.

15avg

Drina Pešić

Ja sam pobornik zdravog života i ishrane koliko je to moguće u današnje vreme i uvek se oduševim kada imam sagovornika koji to promovišu! Zanimljiv mi je i za mene novi Holistički pristup – shvatanje da organizam može da funkcioniše kao celina. Tako je i u umetnosti…Pogotovo mi se sviđa kvantna medicina. Smatram da se generalno ovakvim načinom života, lečenja i razmišljanja u medijima ne posvećuje dovoljno pažnja. 

06jun

Uroš Markov

Ja sam licno odusevljen Vericom.
Jedna kompletna licnost. Vrhunski poznavalac svega sto ima veze sa nutricionizmom, zdravom ishranom, zdravim zivotnim navikama. Jedna smirena, pozitivna, nasmejana i vedra osoba, u koju mozete imati potpuno poverenje jer odise pre svega jednom unustrasnjom stabilnoscu i smirenoscu.
Uvek je zadovoljstvo saradjivati sa njom kroz emisije, jer zaista puno toga kvalitetnog ponudi gledaocima.
U zdravom telu, zdrav duh! Ukoliko zelite da budete savrseni, zadovoljni sobom, svojim zivotnim navikama, i pre svega ZDRAVI, Verica Djokic je najbolji moguci izbor…O tome svedoce svi njeni dosadasnji rezultati.

06jun

Jovana Nikolić

Veliki profesionalac ili što bi u narodu rekli, majstor svog zanata. Do sada nisam imala prilike da sarađujem sa nekim ko na tako jednostavan, zanimljiv, a što je najvažnije, svima razumljiv način objašnjava jednu vrlo kompleksnu temu kao što je ishrana – sve dok nisam upoznala Vericu. Njeno besprekorno znanje, stručnost i stil komunikacije prosto motivišu ljude da se pokrenu i zaista učine nešto za sebe i svoje zdravlje. Tome svedoče na desetine čitalaca dnevnog lista „Alo!“ koji su joj se odmah nakon čitanja njenih kolumni obratili za pomoć. Odgovorna, precizna, temeljna – pravi stručnjak i bilo mi je zadovoljstvo sarađivati sa njom!

06jun

Duško Vukajlović

Čast mi je što mogu napisati preporuku za Vericu Đokić. Uz izuzetno poznavanje oblasti kojom se bavi, Verica je redak stručnjak koji je umeo da na jednostavan i jasan način svoje znanje i savete prenese najširoj čitalačkoj publici kakvu list „Alo!“ ima. Verujem da su joj njeni autorski tekstovi zaista najbolja preporuka.