Transformativni nutricionizam

ONLINE 

 

Svi programi Transformativnog nutricionizma se uspešno sprovode posredstvom video poziva, mejlova i brze komunikacije porukama.

 

Koriste se aplikacije: Skype, Viber, Messenger, Facebook, WhatsApp, Mail i Gmail.

 

Ova mogućnost čini Transformativni nutricionizam dostupnim za svakoga, i omogućava čak i klijentima iz Beograda da neke lične konsultacije zamene konsultacijama online.

 

Osim toga što se pokazalo kao značajna ušteda vremena, ova opcija omogućava da se redovne konsultacije održe u ranijim ili kasnijim časovima nego što je standardno radno vreme.

M2-20

 

Kako funkcioniše?

Transformativni nutricionizam ONLINE počinje prvim kontaktom putem poruke ili mejla kada se ugorava termin za prvu online konsultaciju.

 

U dogovoru sa nutricionistom do tada se vodi dnevnik ishrane, odrađuju potrebne analize i popunjava nekoliko upitnika putem mejla.

 

Prve konsultacije traju 60 minuta.

 

Tada se razrađuje cilj i analiziraju faze koje nutricionista predlaže.

 

Pravi se zajednički dogovor oko svega – od načina komunikacije, učestalosti konsultacija pa do najsitnijih detalja potrebnih za realizaciju.

 

Jelovnici za klijente iz inostranstva i drugih gradova Srbije se koncipiraju u skladu sa načinom života, dostupnim namirnicama i realnim načinom da se obezbedi obrok.  

Kreiraju se tako da budu lako izvodljivi, lako dostupni i da se lako uklope u svakodnevnicu, bez obzira na državu ili grad.

 

Mi posećujemo sajtove hipermarketa, restorana, menzi u kojima se klijent snabdeva ili hrani, vodimo računa o radnom vremenu i navikama u datoj državi ili gradu, mogućnostima pripreme, nošenja ili kupovine obroka.

 

Transformativni nutricionizam ONLINE do sada je uspešno transformisao načine ishrane, razmišljanja, izgled, zdravlje… desetinama klijenata iz Beča, Ciriha, Berlina..Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske… ali i gradova širom naše zemlje – Novi Sad, Jagodina, Vršac, Obrenovac, Subotica, Kragujevac, Kraljevo…

 

 

Kada srušimo unutrašnje granice – granice ne postoje!

 

 

 

 

 

 

TRANSFORMATIVNI NUTRICIONIZAM