O CENTRU

Posebnu pažnju usmeravamo ka…

Pravilnom toku energije kroz telo, i zato smo razradili ceo sistem za stimulciju ovih puteva počevši od ishrane, psihosomatike, pa do stimulacije energetskih kanala tehnikama KVANTNIH TERAPIJA, INDIVIDUALNO PRAVLJENIH KVANTNO-HOMEOPATSKIH SUPLEMENATA, KVANTNE KIROPRAKTIKE I KINEZIOTERAPIJE, AKUPUNKTUROM…

Ono po čemu smo prepoznatljivi je – kombinovanje svih ovih tehnika prema merama svakog pojedinca.

Razvijamo se ..
Od 2013. godine.

Danas naš tim čini 7 usko specijalizovanih stručnjaka, ujedinjenih u misiji da se svaki čovek posmatra kao jedinstven spoj tela, emocija, psihe i energije, da mu se pristupi holistički i individualno, i da se rešavaju uzroci, a ne posledice.

Psiho-fizičko-emotivno-estetske rezultate postižemo..

Primenom kvantne, istočnjačke, kineske i konvencionalne medicine, homeopatskih i akupunkturnih tehnika, japanskih tehnika Miostatic, O ring, Wingwave, Su-jok, Byol kanala, tehnikama ličnog razvoja po konvencionalnim i principima ultracouchinga.

AKNE rešavamo kombinovanjem tajnih autorskih receptura u kombinaciji sa personalizovanim kremama, kvantnim terapijama i ishranom.


U paleti naših usluga nalaze se i brojni HIGIJENSKI TRETMANI uz koje nudimo PERSONALIZOVANE TONIKE; KREME i naravno – ishranu.

Ono po čemu smo prepoznatljivi jeste to što se za svakoga može napraviti jedinstvena godišnja šema nege LICA, TELA, KOSE uz neograničen broj kombinaciji svih raspoloživih tenika iz svih medicinskih disciplina kojima baratamo.

Lepota kod nas je zaista postala deo opšteg zdravlja, i obrnuto.

Lepota dolazi iznutra..

Koža je glavni organ apsorpcije hranjivih materija, i zato sve što apliciramo u svoje lice odjekuje kroz ceo organizam.

Zato smo sa vrhunskim stručnjacima razvili metode KVANTNIH I AKUPUNKTURNIH TRETMANA LICA sa individualno pravljenim PRP KOKTELIMA i PERSONALIZOVANIM KREMAMA za lice i telo.

Unapredili smo LIPOLIZU kombinujući je sa perosnalizovanom ishranom, kvantnom medicinom i akupunkturom.

Problem ĆELAVOSTI I PROREĐENE KOSE ostavili smo iza nas kombinovanjem KVANTNOG PRP, AKUPUNKTURE, KVANTNIH TRETMANA i ishrane.

0-02-05-a5c694c29d8a913f72661d30830f6cb5b1d5ab2c259a8eb377b5de25590c8b15_a2796ac2-200x200-1